Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie

de -Licurici- in Porc, 8 Sep 2015 | 33444 vizualizari

 

Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie
Gustul suculent al carnii de porc se imbina perfect cu aroma si textura cremoasa a cartofilor rumeniti la cuptor. Aceasta masa echilibrata si hranitoare este usor de preparat si va incanta cu siguranta toate papilele gustative.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie:

  • 1 kg carne de porc
  • 3 cartofi mari
  • sare, pier, condimente pentru carne de porc, cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie:

Am spalat carnea, am taiat-o in 2 bucati mari si am dat-o cu condimente.

Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat in 4, apoi i-am dat cu sare si piper.

Am pus carnea si cartofii intr-un vas termorezistent, am pus apa si l-am bagat in cuptor pentru aproape 2 ore, adaugand din cand in cand apa.

La fel de simplu se prepara si reteta de Muschi de porc cu condimente -la cuptor iar pentru o masa mai consistenta va recomandam reteta de Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc

O reteta simpla si gustoasa cu cartofi este si Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu spanac